Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárga ropogós zsemlemorzsában

Spárga ropogós zsemlemorzsában
Spárga ropogós zsemlemorzsában
12 perc / előkészület: 5 perc sütés: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az eredeti recept az olasz Kitchen Boss Buddy-tól származik, az ő receptje szerint készült.

A előfőzésre azonban szükég volt, mert egyszerű háziasszonyként nem rendelkezem olyan sütővel, ami 450 fokig felmelegszik.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgát 5 perc alatt előfőzzük a sós, cukros vízben, majd hideg vízzel lehűtjük.
  2. A fokhagymát belenyomjuk az olívaolajba.
  3. Jénaiba tesszük a spárgát, megszórjuk a közepüket zsemlemorzsával és a fokhagymás olajjal.
  4.  7 percre forró sütőbe tesszük, amikor kész, villával a zsemlemorzsáknál megmozgatjuk a spárgákat, hogy az olaj mindenhol egyenletesen átjárja.
  5. Forrón tálaljuk!
  • sütési hőfok: 220°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 104
össznézettség: 13 453
elküldve: 4
receptkönyvben: 104
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
132 recept

receptjellemzők

mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
konyha: lengyel
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

spárga lengyelesen, morzsával sült spárga, zöldspárgaköret

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

171
zöldspárga 1 csomag
zsemlemorzsa 6 ek
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
olívaolaj 5 ek