Spárgakrémleves recept

Spárgakrémleves
Spárgakrémleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tavaszi spárgakrémleves egyszerűen és gyorsan, tele vitaminnal!
Imádjuk! :)

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spárgaleves, zöldspárgaleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk, a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk.
  2. A zöld spárga fás, alsó részeit lepattintjuk, a fejeket levágjuk és félretesszük. A szárát feldaraboljuk.
  3. Egy lábasban a hagymát vajon megpároljuk, hozzáadjuk a krumplit és a feldarabolt spárgát. Rövid ideig együtt pároljuk.
  4. Felöntjük az alaplével, fűszerezzük, és puhára főzzük.
  5. Egy turmixban krémesre turmixoljuk a levest, majd visszaöntjük a lábasba.
  6. Hozzáadjuk a tejszínt és a spárgafejeket, felforraljuk, és tálalhatjuk is, egy kis sajttal megszórva.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 22 987
elküldve: 6
receptkönyvben: 132
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
528 recept

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

332