Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgakrémleves 3.

Spárgakrémleves 3.
Spárgakrémleves 3.
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a krémleveseket, és szeretek velük kísérletezni. Ez a recept is így született, nagyon finom lett! Érdemes minél kevesebb fűszert használni, hogy ne vegyék el a zöldségek ízét.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Tálalás előtt mindenképpen szűrjük le, hogy a vékony szálak ne okozzanak kellemetlenséget.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgát megtisztítjuk, feldaraboljuk, és az alaplében feltesszük főni.
  2. Hozzáadjuk a megpucolt és felkockázott burgonyát és a többi hozzávalót.
  3. Ha megfőtt, összeturmixoljuk, és felöntjük tejjel ízlés szerint.
  4. Visszatesszük a tűzre, és felforraljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 33 986
elküldve: 0
receptkönyvben: 86
elkészítve: 7/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Erchy

Mióta szakács: 2010.04.06.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

egyszerű spárgakrémleves, spárgakrémleves krumplival sűrítve

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Erchy
Erchy / Erchy Thu, 2010-12-16 12:12

Sok sikert hozzá, mi nagyon szeretjük! A kenyérkocka is jó ötlet, de a reszelt sajt sem utolsó!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-12-15 13:53

megpróbálom,de piritott kenyérkockát adok a tetejére.

Erchy
Erchy / Erchy Fri, 2010-05-28 19:08

Remélem nem csupán a a hangzása, de az íze is tetszeni fog, ha elkészíted! Sok sikert és jó étvágyat hozzá!

96
fehér spárga 1 csomag
burgonya 1 db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tej 1 dl
csirke alaplé 0.5 dl