Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgakrémleves 7. - mentás-petrezselymes

Spárgakrémleves 7. - mentás-petrezselymes
Spárgakrémleves 7. - mentás-petrezselymes
20 perc / főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Spárgaszezon van, most próbáltam ki először mentával és sok petrezselyemmel. Igazi friss, tavaszi, üde ízű levest kapunk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük a spárgát főni a fokhagymával és a fűszerekkel. A zöldfűszereket összeaprítjuk, és az utolsó 5 percben beleszórjuk.
  2. Ha megfőtt, összeturmixoljuk.
  3. A tejszínben elkeverjük a keményítőt, és hozzáöntjük. Ezzel összeforraljuk, és kész is!
  4. Pár spárgafejet kiveszünk, mielőtt összeturmixolnánk, ha szeretnénk ezekkel díszíteni.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 742
elküldve: 2
receptkönyvben: 103
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

mentás spárgaleves, spárgaleves zöldfűszerekkel, spárgakrémleves mentásan

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Guba Erika
Epercsók / Guba Erika Mon, 2014-06-02 19:17

Szia,szerintem lemaradt a vàltozàsok miatt, ez egy régi recept , de negyed ill. fél kg szoktam készíteni.:))

90
zöldspárga 1 csomag
petrezselyem 1 csokor
menta 1 szál
zöldség alaplé 1 l
főzőtejszín 1 dl
étkezési keményítő 1 evőkanál
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint