Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgakrémleves Helga konyhájából

Spárgakrémleves Helga konyhájából
Spárgakrémleves Helga konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem vagyunk nagy spárga rajongók, de ez a leves az egész családnak nagyon ízlett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgát megmossuk, fás részét lehámozzuk, daraboljuk. Hagymát szintén. 
  2. 1/2 liter vízben egy leveskockával puhára pároljuk. Botmixerrel pépesítjük.
  3. A burgonyakeményítőt kevés hideg vízben elkeverjük, és a leveshez öntjük, felforraljuk.
  4. Kevés borssal, fűszerolajjal ízesítjük, levesgyönggyel tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 918
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: tejmentes
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

spárgaleves, krémleves spárgából, spárgakrémleves burgonyakeményítővel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

regeltem
regeltem Fri, 2013-06-07 16:20

Végre egy tejmentes változat :) Köszönöm, elmentettem ;-)

121
fehér spárga 50 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
leveskocka 1 db
burgonyakeményítő 3 evőkanál
olívaolaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 0.5 l
levesgyöngy 30 g