Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgás zöldborsófőzelék sült virslivel

Spárgás zöldborsófőzelék sült virslivel
Spárgás zöldborsófőzelék sült virslivel
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Borsófőzelék egy kicsit másképp.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borsót beletesszük egy lábasba, teszünk rá egy darab vajat, szórunk rá lisztet, felöntjük vízzel, hogy ellepje. Fűszerezzük, belemorzsoljuk a húsleves kockát, és szórunk rá egy kevés cukrot.
  2. Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát, a petrezselymet aprítjuk, a spárgát daraboljuk, és a lábasba tesszük. Időnként kavargatjuk, pótoljuk a vizet, majd öntünk hozzá tejet, és a végén egy kevés tejfölt.
  3. Tálalás előtt egy tepsiben kevés olajon megsütjük a virslit.
  4. Egy mélytányérba merünk a főzelékből, rátesszük a két db virslit, egy kanál tejfölt, és vágunk rá medvehagymát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 305
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Spárgás zöldborsófőzelék sült virslivel és medvehagymával, borsófőzelék, borsófőzelék spárgával és medvehagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

665
zöldborsó 50 dkg
újhagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
medvehagyma 5 dkg
petrezselyem 1 csokor
vaj 1 ek
zöldspárga 5 közepes db
finomliszt 1 csapott ek
tej 1 ek
tejföl 1 dl
cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
leveskocka 2 db
füstölt virsli 10 dkg
olívaolaj 1 ek