Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgatök kapros raguval

Spárgatök kapros raguval
Spárgatök kapros raguval
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Még ősszel rákaptunk a tökökre, és elkezdtünk kísérletezni mindenféle recepttel. Ez már egy saját kitaláció.

macs

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A tök belsejét villával egyszerűen szét lehet szedni, ki lehet kaparni tányérra, de tálalhatjuk a héjban is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tököt félbevágjuk, meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsózzuk, majd lefordítva sütőbe rakjuk 40 percre.
  2. A húst kockára vágjuk, és egy kis olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Míg pirul, felvágjuk a két paradicsomot, és a kaporral együtt a húshoz adjuk. Ha kellően átfőtt, belerakjuk a tejfölt, és átforraljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 516
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Macs & Kand Úr

Mióta szakács: 2015.05.31.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejfölös csirkefalatok tökágyon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

313
spárgatök 1 db
csirkemell filé 600 g
paradicsom 2 db
kapor 0 ízlés szerint
tejföl 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek