Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenót- és gombatöltelékes baconbe tekert pulykamell

Spenót- és gombatöltelékes baconbe tekert pulykamell
Spenót- és gombatöltelékes baconbe tekert pulykamell
85 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a töltelékes húsokat, és persze ez az egyik kedvencem, mert bármikor elkészíthető, nagyon laktató, mutatós, csak superlativusokban tudok róla beszélni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük meg a spenótot sós, lobogó vízben, csepegtessük le, fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával.
  2. Vágjuk apróra a gombát, és pici olajon dinszteljük meg.
  3. Keverjük össze a spenótot és a gombát, töltsük a vékonyra szeletelt pulykamellekbe, és göngyöljük fel, majd tekerjük be a baconszeletekbe.
  4. Süssük sütőben aranybarnára, és friss salátával tálaljuk!
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 277
elküldve: 3
receptkönyvben: 199
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
114 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

göngyölt pulyka, baconös töltött hús

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

534
csiperkegomba 500 g
spenót 500 g
pulykamell 600 g
bacon 12 szelet
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint