Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenót-zöldborsópesztós kukoricatészta

Spenót-zöldborsópesztós kukoricatészta
Spenót-zöldborsópesztós kukoricatészta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon zöld, nagyon szuperfood, nagyon egészséges. Glutén-, laktóz- és mindenmentes vegán főétel.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldborsót, spenótot, olajat, fűszereket összeturmixoljuk.
  2. A tésztát lobogó sós vízben kifőzzük.
  3. Összepirítjuk őket serpenyőben.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 386
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

RebiVeggie

Mióta szakács: 2019.01.30.
3 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

504
spenót 50 dkg
zöldborsó 50 dkg
tökmagolaj 2 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bazsalikom 2 teáskanál
fusilli tészta 50 dkg