Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótkrémleves medvehagymával

Spenótkrémleves medvehagymával
Spenótkrémleves medvehagymával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Levesdiétába tökéletesen beleilleszthető. Esetleg kihagyhatjuk a burgonyát, vagy lecseréljük csicsókára.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Hidegen is fogyasztható. Barna (sokmagvas) pirítós kenyér illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot és a medvehagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. Kevés kókuszolajon megfonnyasztjuk.
  2. Közben ráreszeljük a burgonyát, a fokhagymát, és átkeverjük.
  3. Felöntjük először annyi vízzel, hogy ellepje. Ekkor sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a leveskockát. Ízlés szerint belereszelünk friss szerecsendiót, és kevés fokhagymakrémmel is ízesítjük.
  4. Felöntjük az összes vízzel, felforraljuk. Addig főzzük, míg a burgonya megpuhul.
  5. Az egészet botmixerrel pürésítjük. Ha szükséges fűszerezzük, vagy felöntjük vízzel, ha túl sűrűnek találjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 694
elküldve: 3
receptkönyvben: 141
elkészítve: 1/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Sandrine

Mióta szakács: 2012.02.24.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

spenótleves, zöldségkrémleves, medvehagymaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

112
spenót 40 dkg
medvehagyma 10 dkg
burgonya 2 db
fokhagyma 1 gerezd
víz 1.2 l
kókuszolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
fokhagymakrém 1 késhegynyi
szerecsendió 0 ízlés szerint