Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos csirke extra brokkolival

Spenótos csirke extra brokkolival
Spenótos csirke extra brokkolival
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy tradicionális (punjabi) indiai recept. Nagyon kellemes a zöldségek és a hús kombinációja. Lepénykenyérrel kínáljuk. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajat hevítünk, beleszórjuk a római köményt, ha pattog, jöhet a curry levél hozzá, ezután megdinszteljük a finomra vágott hagymát, zúzott fokhagymát és a lereszelt gyömbért (vagy gyömbérpasztát). Hozzátesszük az apróra darabolt paradicsomot, chilit, kurkumát, majd a csirkemellet. Egy kissé pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd jöhet hozzá a feldarabolt brokkoli és spenót.
  2. Teszünk hozzá egy kevés vizet, és készre főzzük. Majd hozzáadjuk az apróra vágott koriandert, garam masalat, és 1 evőkanál vajat. 1 perc múlva kész is. Forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 346
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brokkolis csirkeragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

300
olívaolaj 1 ek
csirkemell filé 350 g
vöröshagyma 3 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
curry levél 1 db
gyömbér 6 cm
római kömény 1 teáskanál
paradicsom 2 közepes db
kurkuma 1 kávéskanál
chili 1 db
spenót 200 g
brokkoli 1 közepes fej
garam masala 2 teáskanál
koriander 1 csokor
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
vaj 1 ek