Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-fetás hústekercs

Spenótos-fetás hústekercs
Spenótos-fetás hústekercs
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom húsétel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vörös- és a fokhagymát apróra felkockázzuk. A fokhagyma- és a hagymakockákat 1 ek felforrósított olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a megtisztított parajlevelet, és 3-4 perc alatt megfonyasztjuk. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük.
  2. 40 g fetát apró kockákra vágunk. A hússzeleteket sóval, borssal megszórjuk, majd ráhalmozzuk a kihűlt spenótot meg a juhsajtot. Feltekerjük, megtűzzük.
  3. A maradék olajat felforrósítjuk, a hústekercseket körbe-körbe megpirítjuk. Felöntjük a borral és a levessel, majd fedő alatt 20 percig pároljuk.
  4. A tekercseket kivesszük, és melegen tartjuk. A pecsenyelevet besűrítjük a tejszínnel elkevert keményítővel. A mártást sóval, borssal ízesítjük.
  5. A tekercseket visszatesszük a mártásba. Ráreszeljük a maradék fetát.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 955
elküldve: 2
receptkönyvben: 66
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spenótos-feta sajtos húsrolád, sertés hústekercs fetás spenóttal töltve, parajos-feta sajtos hústekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

576
spenót 250 g
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 2 ek
szerecsendió 0 ízlés szerint
feta sajt 50 g
sertés rövidkaraj 400 g
fehérbor 60 ml
alaplé 125 ml
főzőtejszín 60 ml
étkezési keményítő 2 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint