Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos gombasaláta

Spenótos gombasaláta
Spenótos gombasaláta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Natúr, grillezett halfilé mellé készítettem ezt a meleg salátát, de egy-két szelet ropogós fehér kenyérrel is lehet belőle gyors ebéd, vacsora.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, egyenlő méretű, apróbb darabokra vágjuk.
  2. Serpenyőben, a felhevített olajon megfuttatjuk a karikákra vágott újhagymát, majd a gombát is hozzáadjuk és megpirítjuk.
  3. Felöntjük a tejszínnel, beforraljuk.
  4. Sózzuk-borsozzuk és belefacsarjuk a citrom levét.
  5. A legvégén, a tűzről lehúzva hozzákeverjük a megmosott, leszárított zsenge spenótleveleket.
  6. Melegen fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 425
elküldve: 6
receptkönyvben: 257
elkészítve: 6/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: köret

egyéb elnevezések

spenótos meleg gombasaláta, meleg gombasaláta spenóttal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsuzska82
zsuzska82 Sat, 2012-11-10 23:53

Fincsi lett! Grillezett csirkemellel ettük, jó volt nagyon! Barátnőm is megcsinálta már, neki is nagyon ízlett. :)

Lien0120
Lien0120 Fri, 2012-01-27 15:49

Szia Petra! Köszönöm szépen a receptet, elkészítettem - bár kihagytam a főzőtejszínt -, isteni lett!

199
csiperkegomba 15 közepes db
spenót 15 dkg
újhagyma 5 db
tejszínhab 1 ek
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek