Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos lasagne Livee konyhájából

Spenótos lasagne Livee konyhájából
Spenótos lasagne Livee konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Guszta és egészséges.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mirelit spenótot felengedjük (persze szerencsésebb a nem fagyasztott, szezon idején), leöntjük a levét, vajon megdinszteljük, és fűszerezzük. Hozzákeverjük a ricottához. Igény szerint tejfölt is lehet hozzáadni vagy besamell mártást készíteni, és azt még hozzákeverni.
  2. Forró vízben a tésztalapokat pár másodpercre megfürdetjük.
  3. Jénaiban rétegeket rakunk a tésztából és a spenótos-ricottás cuccból. Tetejére sajtot reszelünk (lehet sima sajt is).
  4. Nem előmelegített sütőben 170 fokon 20-30 percig sütjük, addig, amíg a sajt megpirul.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 263
elküldve: 1
receptkönyvben: 180
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Livee

Mióta szakács: 2014.01.04.
3 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lasagne, ricottás-spenótos lasagne, gyors lasagne spenóttal és ricottával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

409
lasagne tészta 25 dkg
spenót 20 dkg
ricotta 20 dkg
füstölt sajt 10 dkg