Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos quesadilla

Spenótos quesadilla
Spenótos quesadilla
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron bőven elég egy ilyen könnyű ebédet összeütni, mert nem kell órák hosszat a forró tűzhely mellett állni. 

Egyszerű és nagyon finom. 

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot, a fokhagymát és az újhagymát egy serpenyőben kevés vízzel addig főzzük, amíg a spenót össze nem esik.
  2. Egy másik serpenyőt (ami akkora, mint a tortilla lapunk), lassan kezdjük melegíteni, és beletesszük a tortilla lapot. A tortilla egyik felére szórjuk a fele sajtot és a fele spenótot. A tortilla másik felét ráhajtjuk, 1 percig még sütjük az oldalát, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is sütjük még egy kicsit. Megismételjük a másik tortillával és a maradék sajttal, spenóttal.
  3. A tortillákat kettévágjuk, és salátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 945
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Júlia

Mióta szakács: 2010.10.24.
121 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótos tortilla

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

622
tortilla lap 2 db
újhagyma 1 közepes db
cheddar sajt 75 g
spenót 150 g
fokhagyma 1 gerezd
salátakeverék 100 g