Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel

Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel
Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel
11 perc / előkészület: 5 perc főzés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindhárom zöldségnek, gyümölcsnek a szezonját éljük. Nos, egy jó ok összekombinálni őket. Nagyon könnyű étel, diétázók és vegák is fogyaszthatják.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgákat, a spenótot és az epreket megmossuk, a spárgák végeit levágjuk.
  2. A tányérra helyezzük a spenótot, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá olívaolajat, ecetet, facsarunk rá citromot. Rárakjuk az epreket.
  3. Közben kevés olajon és vízen megpároljuk a spárgákat, majd a tányérra rakjuk. Aki akar, szórhat rá kevés cukrot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 618
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
receptverseny: Nevezd be a legjobb fogásod és nyerj!
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

spenótos-epres spárga, spenótos saláta eperrel és spárgával, spenótsaláta eperrel és zöldspárgával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

115
spenót 3 dkg
zöldspárga 4 db
eper 10 dkg
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
fehérborecet 1 teáskanál
víz 1 dl
olívaolaj 1 teáskanál
cukor 1 csipet