Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos sült krumplisaláta

Spenótos sült krumplisaláta
Spenótos sült krumplisaláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ideális könnyű, tavaszi vacsora vagy akár ebéd.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit és a hagymát megmossuk, meghámozzuk és felkockázzuk. A bacont csíkokra vágjuk.
  2. Az olajon kisütjük a bacont, rádobjuk a hagymát, megpirítjuk. Végül hozzáadjuk a krumplit. Először nagy lángon sütjük, majd fedő alatt pároljuk tovább. Amikor puha, megpirítjuk.
  3. A spenótot és a salátát megmossuk, és kisebb darabokra vágjuk.
  4. A baconos-hagymás krumplit tálba szedjük, és még melegen hozzákeverjük a spenótot.
  5. Amikor kihűlt, akkor keverjük bele a fejes salátát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 956
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

spenótos meleg krumplisaláta, hagymás-spenótos krumplisaláta, sült krumplis saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

343
burgonya 1 kg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
spenót 15 dkg
fejessaláta 1 közepes fej
bacon 5 szelet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint