Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos szarvacska

Spenótos szarvacska
Spenótos szarvacska
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt már számtalanszor elkészítettem, és a sikere mindig ugyanaz, még azoknál is, akiket kiskorukban éjjel-nappal spenóttal tömtek a drága szülők.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nagyjából két evőkanál vajon az előzőleg apróra vágott fokhagymát és chilipelyhet megfuttatjuk, majd hozzáadjuk az előzőleg besózott csirkemell csíkokat.
  2. A húst készre sütjük, miközben a tésztát feltesszük főni tengeri sós vízben.
  3. A húst kivesszük a serpenyőből, lehetőleg úgy, hogy minél több szaft a serpenyőben maradjon. Ehhez a szaftos léhez hozzáöntjük a spenótot és a főzőtejszínt (ízlés szerint ezen a ponton mehet bele még fokhagyma és chilipehely is).
  4. A tésztát leszűrjük, és tálaljuk az ételt. Opcionálisan megszórhatjuk egy általunk kedvelt sajtféleséggel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 451
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nemesene

Mióta szakács: 2015.07.23.
5 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spenótos csirkemell, tejszínes spenótos csirkemell szarvacskával, tejszínes spenótos csirkecsíkok tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

602
vaj 2 ek
fokhagyma 5 gerezd
chilipehely 1 kávéskanál
csirkemell filé 500 g
0 ízlés szerint
spenót 400 g
főzőtejszín 0.5 dl
szarvacska tészta 400 g