Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos tésztasaláta garnélával

Spenótos tésztasaláta garnélával
Spenótos tésztasaláta garnélával
17 perc / előkészület: 5 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (17)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ebéd meleg napokra, mikor nincs kedvünk a konyhában vacakolni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A garnélákat megmossuk, megtöröljük, lecsavarjuk a fejüket.
  2. A tésztát bő sós vízben al dentére főzzük.
  3. A garnélákat egy kanál olívaolajon, felhevített serpenyőben 2-3 perc alatt (oldalanként) készre sütjük.
  4. A paradicsomokat vágjuk kockára. A spenótot mossuk le, salátacentrifugában szárítsuk meg. Ha nem bébispenóttal dolgozunk, tépkedjük össze.
  5. Az összes hozzávalót tegyük egy nagyobb tálba, majd keverjük össze.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 17 101
elküldve: 2
receptkönyvben: 341
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
532 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tésztasaláta, garnélás-spenótos tésztasaláta

Hozzászólások (17)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

299
penne 100 g
garnéla 180 g
spenót 180 g
paradicsom 2 közepes db
pesto 2 teáskanál