Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos tőkehal fokhagymás-pak-choi-os burgonyával

Spenótos tőkehal fokhagymás-pak-choi-os burgonyával
Spenótos tőkehal fokhagymás-pak-choi-os burgonyával
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A spenótos halrudat a fokhagymás burgonya igazán varázslatossá teszi, a pak-choi pedig egy kis egzotikumot is csempész ebbe az egyszerű fogásba.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, apróra vágjuk, sózzuk, majd felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
  2. A sütőt előmelegítjük 200°C-ra, majd a halrudakat 15 perc alatt készre sütjük.
  3. Közben egy evőkanál olívaolajon megfuttatjuk a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott pak-choi-t, sózzuk-borsozzuk, és pár perc alatt megpároljuk.
  4. A kész burgonyát leszűrjük, a pak-choi-hoz adjuk, és az egészet egy-két percet még pirítjuk.
  5. A közben készre sült halat a pak-choi-os burgonyával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 2 055
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
962 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött hal krumplikörettel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

388
burgonya 2 db
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
pak-choi 1 db
bors 0 ízlés szerint
halrudacska 220 g