Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótsaláta rokforttal és bruschettával

Spenótsaláta rokforttal és bruschettával
Spenótsaláta rokforttal és bruschettával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, gyors, egészséges, és nem kell főzni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenót levelek szárát levágjuk, majd alaposan megmossuk, és egy tányérra halmozzuk.
  2. A gombát felszeleteljük. A nyolcadolt paradicsomot, a gombát és a magvakat rárakjuk. Megszórjuk sóval, borssal, locsolunk rá almaecetet, olívaolajat, morzsolunk rá rokfortot.
  3. A toastot megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, meglocsoljuk olívaolajjal. A megmaradt fokhagymát rávágjuk a salátára.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 906
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
konyha: olasz

egyéb elnevezések

spenótsaláta, paradicsomos spenótsaláta, saláta spenótból és paradicsomból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

365
spenót 10 dkg
paradicsom 1 nagy db
gomba 1 közepes db
kéksajt 2 dkg
dió 5 dkg
tökmag 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
almaecet 1 teáskanál
olívaolaj 1 teáskanál
toast kenyér 4 szelet
fokhagyma 1 gerezd