Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spicces csirke

Spicces csirke
Spicces csirke
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A dolgok nagyrésze, amiket főzök az időhiány eredményei. Ez az étel a "finomat és most" kategória. A fokhagymákat én egészben szoktam beletenni az olívaolajba, mert így is finom ízt ad, de hagyja a többieket is érvényesülni. Olívaolajból nem a extra szűzet használom főzéshez, hanem a simát, amikor melegítem az olajat, belszórok egy csipet sót, így nem ég le benne semmi. 

 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lábasban felmelegítjük az olívaolajat, beledobjuk a  fokhagymákat és a babérleveleket, kicsit pirítjuk, majd a lisztben megforgatott, megsózott felkockázott csirkét is hozzátesszük.
  2. Amikor már szép a színe, akkor nyakon öntjük a fehérborral, beledobjuk a borsszemeket, és tovább főzzük kislángon.
  3. Amikor a leve szép, tunkolható lesz, kész is. 

 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 188
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Churros

Mióta szakács: 2011.10.14.
2 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vörösboros-fokhagymás csirke, csirkecomb boros-fokhagymásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

769
csirke felsőcomb 4 db
finomliszt 2 csapott ek
fokhagyma 4 gerezd
babérlevél 2 db
fehérbor 3.75 dl
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint