Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Steak amerikai módra

Steak amerikai módra
Steak amerikai módra
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor húsra gondolok, mindig először a steak ugrik be, és nagyon sokszor kipróbáltam már mindenfelé változatát, én az Angus marhára esküszöm. Próbálhatjátok bélszínnel vagy hátszínnel. A titok, hogy sosem sózom meg, csak már ha sütöm, vagy a végén. Médiumnál jobban sosem sütöm meg, de ez ízlés kérdése.

hozzávalók / 4 adag

Steak és a marinád

Country wedges

Szólj hozzá!

elkészítés

Steak és a marinád

  1. Előző nap már készítsük el a pácot, vágjuk finomra a vöröshagymát, és tegyük hozzá a fokhagymakrémet, olajat, mézet, a szószokat és a többi fűszert, majd helyezzük bele a felszeletelt húsokat. Ne klopfoljuk ki. Tegyük a hűtőbe egy éjszakára.
  2. Másnap, sütéskor forró legyen a sütőlapunk vagy grill rácsunk, oldalanként kb. 6 perc szükséges. Sütés közben vagy a végén sózzuk.

Country wedges

  1. Megmossuk, meghámozzuk a burgonyákat, és nagyobb cikkekre vágjuk őket. Egy tálba összekeverjük az olajat és a fűszereket, és hozzáöntjük, majd jól összekeverjük a burgonyát.
  2. Egy sütőpapírral bélelt tepsiben elegyengetjük (ne fedjék le egymást), és kb. 30 percig 200 fokon sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 29
össznézettség: 5 088
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült marha

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

694
marhahús 1 kg
olívaolaj 4 ek
fokhagymakrém 3 ek
méz 1 ek
barbecue szósz 1 ek
worcestershire-szósz 1 ek
cayenne bors 1 teáskanál
vöröshagyma 1 közepes db
balzsamecet 1 ek
burgonya 1 kg
olívaolaj 4 ek
fűszerpaprika 1 ek
bors 1 ek
fokhagymapor 1 teáskanál
1 ek
chilipehely 1 kávéskanál