Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Steak Portobello gombával

Steak Portobello gombával
Steak Portobello gombával
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Portobello gomba a grillezés, kerti partik töltött csemegéinek fontos nyersanyaga. Sütés közben illatos szaftot enged, illatai felszabadulnak. Igazi gasztronómiai különlegesség, érdemes hús mellé kínálni! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és pici forró olajon mindkét oldalát megsütjük.
  2. Ha kb. 5-6 percig sütjük, akkor a hús közepesen átsül, de keményebb lesz.
  3. Ugyanebben a forró serpenyőben a vastag szeletekre vágott, sózott, borsozott gombaszeletek mindkét oldalát megpirítjuk vagy grillezzük.
  4. A gombaszeleteket a hússzeletek tetejére helyezzük, és azonnal tálaljuk.
  5. Legfinomabb friss salátával!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 118
elküldve: 1
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás steak

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

78
portobello gomba 1 db
marhabélszín 10 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint