Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Stefánia

Stefánia
Stefánia
85 perc / előkészület: 25 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a fasírtot! Egyszerű elkészítési módját szeretném megmutatni nektek, és olajszag sem lesz a házban.  :)

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a két tojást, a pirospaprikát, az apróra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. A kiflit langyos vízbe áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és a husihoz adjuk. Befűszerezzük, majd kézzel jól összekeverjük. A 3 db tojást megfőzzük, majd, ha kihűlt megpucoljuk.
  2. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy tepsibe kis zsírt teszünk, majd a husi feléből megformáljuk az egybesült fasírtunk alját. Ráfektetjük a kolbit és a főtt tojásokat. A husi másik felével megformáljuk a húskenyeret.
  3. Az előmelegített sütőbe rakjuk, és 1 óra alatt készre sütjük. Jó étvágyat! :)
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 652
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

BociKriszti

Mióta szakács: 2016.02.24.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

húskenyér, Stefánia vagdalt kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

913
darált sertéshús 1.5 kg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 6 gerezd
kifli 3 db
tojás 2 db
főtt tojás 3 db
csípős kolbász 20 dkg
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint