Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Stefánia tekercs

Stefánia tekercs
Stefánia tekercs
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Remek választás karácsonyra, húsvétra. Elkészítése gyors, nem is túl drága.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Salátával, rizzsel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Beáztatjuk a kenyeret.
  2. A darált húst a hozzávalókkal, egy db tojással és a kinyomkodott kenyérrel bedolgozzuk, hogy fasírt masszát kapjunk.
  3. A kapott masszát alufóliára simítjuk, majd a kifőzött tojásokat sorban a masszára tesszük. Az alufólia segítségével feltekerjük, végeit benyomkodjuk.
  4. Tepsibe zsírt vagy étolajat teszünk, annyit hogy a fasírtrudat félig ellepje, majd belerakjuk a tekercset, és mindkét oldalát pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 579
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

oláh marcsy

Mióta szakács: 2016.11.10.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
receptverseny: Pur karácsonyi finomságok receptverseny
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

egybefasírt, egyben sült fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

662
darált sertéshús 1 kg
kenyér 4 szelet
tojás 1 db
1 kávéskanál
fokhagyma 3 gerezd
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 3 kávéskanál
főtt tojás 5 db
sertészsír 3 ek