Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Suliszendvics paradicsommal

Suliszendvics paradicsommal
Suliszendvics paradicsommal
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy vega büfében ettem hasonlót. Szerencsére a gyerkőcök többsége szereti az izgalmasat, az újat.

Nekik készítem ezt a szendvicset a suliba.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Ha már unjuk párizsis zsömlét, akkor jöhetnek az izgalmas paradicsomos szendvicsek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlét félbevágjuk, és megkenjük piros pestoval.
  2. Először salátával ágyazunk, majd jön a karikázott paradicsom.
  3. Aztán újból saláta, és végül a parmezánforgácsok ráhelyezése után összezárjuk.
  4. Csomagoljuk a szendvicset a gyerekeknek.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 209
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti

Mióta szakács: 2012.01.30.
280 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: olasz

egyéb elnevezések

rukkolás szendvics, hideg szendvics, paradicsomos szendvics

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bagdi Gréta
Gréti / Bagdi Gréta Mon, 2012-09-03 01:42

Jaj, nagyon örülök! Nálunk a legkisebb még kevésbé értékeli a kacifántos szendvicseket, de a nagyobbak buzgón fogyasztják őket. Jó étvágyat hozzá! Üdv, Gréti

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2012-09-03 07:37

Kedves Gréti!

Most reggel el is készítettem, legalább a nyár ízei és színei még legyenek ott velük, a suliban is, nem beszélve, hogy egészséges .:-o
De ha hazaértek az évnyitóról, dél körül, akkor derül ki, hogy mit szóltak hozzá.
Lehet annyi új dolog lesz, információ, hogy alig lesz idejük enni, - tavaly legalábbis az volt.
Köszönöm.
Szép napot kívánok!
Éva-Anyóca

Bagdi Gréta
Gréti / Bagdi Gréta Mon, 2012-09-03 10:12

Kedves Éva! Remélem, jól "sül el a merénylet" és jókedvű, elégedett gyerekek érkeznek haza a suliból! Üdv, Gréti

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2012-09-03 20:29

A tízórai ügyében elégedettek voltak, igen, köszi :-O , amúgy nem igazán. :-((
Nehéz lesz belerázódni, ezt már látom..:-(
Éva-Anyóca

Bagdi Gréta
Gréti / Bagdi Gréta Mon, 2012-09-03 23:01

Hát igen, az első napok mindig nehezek úgy a gyerekeknek, mint a szülőknek...nálunk is nagy az izgatottság! Üdv, G

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Tue, 2012-09-04 08:12

Kedves Gréti!

Jaj, akkor nem járok egyedül ebbe a hatalmasan óriási nagy cipőben!!!! :-(((((
Szép napot kívánok, erőt és kitartást Neked is.:-))
Éva-Anyóca

SzalaiB
SzalaiB Sun, 2012-09-02 18:24

Szia,

A paradicsom nem fogja eláztatni a szendvicset, amig a gyerkőc nem eszi meg? Végülis kb. 2 órát biztos becsomagolva várakozik a táskában, mig nekikezdenek. Én éppen az átázás miatt nem merek se paradicsomot, se uborkát tenni a szendvicsbe tízóraira.

Barbara

Bagdi Gréta
Gréti / Bagdi Gréta Sun, 2012-09-02 21:50

Szia Barbara! Ezért készítem barna kenyérrel vagy zsemlével, ami sűrűbb tésztájú. A piros pesto képez egy réteget, ami kevésbé engedi át a vizet és a paradicsomot a saláta közé teszem, ahol egy két óráig frissen tartó fóliában jól viseli magát :) üdv, G

204
zsemle 1 db
pesto 4 kávéskanál
koktélparadicsom 1 db
rukkola 1 dkg
parmezán sajt 0.5 dkg