Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csirkecomb almával

Sült csirkecomb almával
Sült csirkecomb almával
80 perc / előkészület: 15 perc sütés: 65 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régen nem voltam oda a csirkecombért, de így fogyasztva nagyon szeretem. Mivel paleozok, ezért a köret nekem önmagában az alma hozzá.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A család rizzsel szokta enni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a csirkecombokat, és mindkét oldalát jól befűszerezzük ízlés szerint.
  2. A tepsi aljára tesszük, majd a kettébe vagy negyedbe vágott almát (attól függ mekkora) a combok közé helyezzük.
  3. Öntünk közé pici vizet, majd lefóliázzuk.
  4. Előmelegített sütőben sütjük kb. majdnem egy órát, leszedjük a fóliát.
  5. Pirítjuk még addig, hogy a csirkecomb bőre szép piros legyen, és az alma is picit megpiruljon.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 14 731
elküldve: 3
receptkönyvben: 118
elkészítve: 11/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Csóti Heni

Mióta szakács: 2011.05.04.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

almával sült csirkecomb, fűszeres csirkecomb sült almával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

325
csirkecomb 4 db
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
alma 2 db
víz 0.5 dl