Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csirkecomb Ildikó konyhájából

Sült csirkecomb Ildikó konyhájából
Sült csirkecomb Ildikó konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vasárnapi ebédhez megpróbáltam ötvözni a két kedvenc ételemet: a töltött húst és a grillcsirkét... a sajt csak ráadás volt. :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket vízben megáztatjuk, majd jól kifacsarjuk. A két tojással, sóval, borssal, majorannával ízlés szerint ízesítjük, majd jól összedolgozzuk.
  2. A csirkecombokat beletesszük egy tepsibe és megtöltjük a töltelékkel.
  3. A fűszerkeverékkel a csirkecombokat jól bedörzsöljük (mindkét oldalát), majd mindegyik tetejére rakunk egy szelet sajtot, végül rakunk alá zsiradékot.
  4. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt barnára sül a tetején.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 989
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

I.l.d.i.k.ó

Mióta szakács: 2011.11.27.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött csirkecomb, sült csirkecombok töltve, zsemletöltelékes csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

507
csirkecomb 6 db
zsemle 6 db
sajt 8 dkg
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek