Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csirkecomb rántott patisszonnal

Sült csirkecomb rántott patisszonnal
Sült csirkecomb rántott patisszonnal
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkecomb megunhatatlan, bár én a mellehúsát is szeretem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat fűszerezzük, facsarunk rá citromot, meglocsoljuk olívaolajjal, és betesszük a hűtőbe egy napra.
  2. Másnap a krumplikat megkapirgáljuk, felvágjuk, és sós vízben előfőzzük. 
  3. A patisszont szeleteljük, megpucoljuk, fűszerezzük, bepanírozzuk, és egy serpenyőben olajban kirántjuk. Kivesszük, félretesszük.
  4. A serpenyőbe berakjuk a csirkecombokat és a krumplit, újból megfűszerezzük, ráöntjük a páclét, és megsütjük. Amikor már majdnem kész, visszarakunk egy szelet patisszont, hogy az is átmelegedjen.
  5. Tálalunk, a tányérra teszünk egy combot, egy szelet patisszont, melyre nyomunk majonézt, a krumplik felét, s két uborkaszeletet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 348
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirkecomb és krumpli majonézes rántott patisszonnal és kovászos uborkával, sült csirkecomb rántott patisszonnal, rántott patisszon és sült csirkecomb uborkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!