Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült daragaluska

Sült daragaluska
Sült daragaluska
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem megszokott köretre voltunk éhesek.:)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A búzadarát összekeverjük a tojással, sózzuk, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy galuska állagot megkapjuk.
  2. Egy edénybe feleszünk vizet forralni, ha forr, beleszaggatjuk a galuskákat.
  3. Ha megfőtt, egy serpenyőben felhevítünk olajat, és a megfőtt galuskákat aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 880
elküldve: 2
receptkönyvben: 30
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikszi

Mióta szakács: 2013.02.02.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

grízgaluska, pirított galuska, grízes galuska

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

536
tojás 2 db
búzadara 200 g
0 ízlés szerint
víz 0.5 dl
napraforgó olaj 1 dl