Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült fűszeres csicseriborsó thefoodcrafter konyhájából

Sült fűszeres csicseriborsó thefoodcrafter konyhájából
Sült fűszeres csicseriborsó thefoodcrafter konyhájából
33 perc / előkészület: 3 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fűszeres, ropogós és egészséges rágcsálnivaló bármilyen alkalomra. Salátákhoz is adhatjuk egy kis extra ropogósságért. 

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 200 C-ra.
  2. Alaposan szűrjük, majd mossuk át a csicseriborsót, és itassuk fel a felesleges nedvességet egy papírtörlővel.
  3. Tegyük az olajat, fűszereket és a csicseriborsót egy tálba, és keverjük jól össze.
  4. Öntsük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és tegyük a sütőbe.
  5. 10 percenként rázogassuk meg a tepsit, hogy a szemek egyenletesen süljenek meg. 30 perc pont elég, hogy szép aranybarnára és ropogósra süljenek.
  6. Azonnal fogyasszuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 096
elküldve: 0
receptkönyvben: 79
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

thefoodcrafter

Mióta szakács: 2015.01.11.
18 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

fűszeres-ropogós rágcsálnivaló, fűszeres ropogós, sült csicseriborsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

440
csicseriborsó konzerv 240 g
napraforgó olaj 3 teáskanál
kurkuma 0.5 teáskanál
0.5 teáskanál
fűszerpaprika 0.5 teáskanál
cayenne bors 1 csipet