Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült hurka és kolbász

Sült hurka és kolbász
Sült hurka és kolbász
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy nagyon egyszerűen elkészíthető étel, de mégsem lesz tökéletes, ha csak egy lépést is kihagyunk.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hurkát és a kolbászt egy tepsibe rakjuk, és mindkét oldalukat alaposan megszurkáljuk hústűvel.
  2. A tepsibe öntünk 1 dl vizet.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső sütési fokozaton, 1 óráig sütjük.
  4. 1 óra elteltével a hurkát és a kolbászt ismét megszurkáljuk, átfordítjuk őket a másik oldalukra, és visszarakjuk a sütőbe további 30 percre.
  5. Krumplipürével és bármilyen savanyúsággal is tálalhatjuk. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x35 cm
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 513
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nudli7

Mióta szakács: 2020.06.26.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült kolbász, hurka tepsiben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

581
májas hurka 25 dkg
sütnivaló kolbász 30 dkg
víz 1 dl