Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kacsacomb 7.

Sült kacsacomb 7.
Sült kacsacomb 7.
110 perc / előkészület: 20 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fincsi, próbáljátok ki! Belül puha, mint a vaj, kívül ropogós!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Párolt káposzta, burgonyapüré, vagy hercegnő burgonya illik hozzá. :P

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat megtisztítjuk, lemossuk, és megtörölgetjük.
  2. Bevagdossuk a bőrét, és a "háját".
  3. Sóval alaposan bedörzsöljük, borsozzuk, majorannával meghintjük.
  4. Tepsibe rakjuk, és kb.1dl vízet öntünk alá. (Zsíradék nem kell, mert kisülbelőle elég!)
  5. 1 órán át alufólia alatt, majd további kb. fél órát anélkül sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 238
elküldve: 1
receptkönyvben: 102
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Mióta szakács: 1970.01.01.
recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

majorannás sült kacsacomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

873
kacsacomb 6 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
víz 1 dl