Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kacsacomb gyümölcsös édesköménnyel

Sült kacsacomb gyümölcsös édesköménnyel
Sült kacsacomb gyümölcsös édesköménnyel
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyönyörű, zsenge édesköményt kaptam az áruházban, a többi csak úgy jött hozzá.

hozzávalók / 3 adag

A pecsenyéhez

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacomb bőrét beirdaljuk, sózzuk, borsozzuk, és a bőrös felével lefelé teflon edényben megpirítjuk, majd megfordítjuk, és ott is megpirítjuk a húst.
  2. Visszafordítjuk a bőrös felére, megszórjuk rozmaringlevéllel és felszeletelt fokhagymával. A bort aláöntjük, alufóliával letakarjuk, és a 160 fokos sütőbe toljuk hőlégkeverésen egy órára.
  3. Egy tepsibe vagy sütőtálba halmozzuk az összes zöldséget megpucolva, felszeletelve 4 mm vastagra, a szilvát negyedelve.
  4. Mikor megsült a kacsacombunk, a sült zsírt a zöldségekre öntjük, szintén lefóliázzuk, és 20 perc alatt megpároljuk őket, végül a fóliát levéve 5 perc alatt kis színt varázsolunk rájuk.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 30x20 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 493
elküldve: 1
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kacsacomb, sült kacsacomb, kacsacomb almával-szilvával és édesköménnyel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

899
kacsacomb 3 közepes db
rozmaring 1 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 1 dl
fokhagyma 3 gerezd
édeskömény 1 közepes db
alma 2 közepes db
szilva 20 dkg
lila hagyma 1 nagy fej