Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kárász forrón vinaigrette-tel öntve

Sült kárász forrón vinaigrette-tel öntve
Sült kárász forrón vinaigrette-tel öntve
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyakran hoznak a fiúk kárászt a pecázásból, így szeretem a legjobban. Gyorsan készül, isteni!

hozzávalók / 2 adag

A halhoz

Az öntethez

ajánlat

főtt krumplival ettük

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat besózzuk.
  2. Alufóliába csomagolva megsütjük.
  3. Amikor megsült kinyitjuk a fóliát és ráöntjük a vinaigrette-t, amit só nélkül készítünk (egyszerűen a hozzávalókat összekeverjük).
  4. Tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 463
elküldve: 2
receptkönyvben: 73
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

409
kárász 40 dkg
1 tk
újhagyma 3 db
paradicsom 1 db
paprika 0.5 db
fehérborecet 2 ek
olívaolaj 6 ek
petrezselyem 0.5 csokor
bazsalikom 1 ek
oregánó 1 kk
bors 0 ízlés szerint