Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kecskecomb

Sült kecskecomb
Sült kecskecomb
135 perc / előkészület: 15 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom családjától kaptunk egy szép hatalmas kecskecombot. Egy ideje árválkodott a fagyasztóban, mire megtaláltam a nekem tetsző elkészítési módot hozzá. Tartottam az ízétől, de a végeredmény nagyon finom lett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kecskecombot megmossuk, megtisztítjuk, és páclébe tesszük 2 vagy igény szerint több napra. A páclé recept a Páclé vadakhoz receptemnél van részletezve.
  2. Lecsepegtetjük a húst, majd jól megfűszerezzük színes borssal és sóval.
  3. Tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, majd 80 percig fólia alatt pároljuk 180 fokon.
  4. Ezután levesszük a fóliát, és 40 percig sütjük körülbelül  200- 210 fokon. Közben figyeljük, és néha locsoljuk meg az alatta levő lével.
  5. Petrezselymes burgonyával és savanyúsággal tálaltam.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 36 439
elküldve: 5
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Miss Sweetly

Mióta szakács: 2012.03.15.
97 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt kecskecomb, sült kecskehús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

545
kecskehús 2 kg
négyszínű bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint