Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült lecsó és füstölt sonka

Sült lecsó és füstölt sonka
Sült lecsó és füstölt sonka
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy lecsó egészen másképp, mint a klasszikus társai.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Zsemlével fogyasztom, a szaftot is kitunkolom vele.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat félbevágjuk, majd a feleket négybe. A füstölt sonkát csíkokra, majd félbe vágjuk. A fokhagymát daraboljuk. A paprikát hosszában csíkokra , a cseresznyepaprikát négybe, a csípős zöldpaprikát hosszában háromba, majd négybe vágjuk. A Lucullus paradicsomot hosszában negyedeljük.
  2. Bő olajban el kezdjük sütni a hagymát és a sonkát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a paprikákat, ollóval belekarikázzuk a chili paprikát, fűszerezzük.
  3. Majd, amikor a paprika már félig megsült, hozzáadjuk a paradicsomot. Amikor az is megsült, tálalunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 908
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó másképp, lecsó sült zöldségekből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

118
paprika 0.5 kg
hegyes erős paprika 1 db
cseresznyepaprika 4 db
vöröshagyma 2 db
fokhagyma 2 gerezd
paradicsom 4 közepes db
olívaolaj 1 ek
sonka 10 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál