Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült libacomb mustáros-fokhagymásan

Sült libacomb mustáros-fokhagymásan
Sült libacomb mustáros-fokhagymásan
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a fajta elkészítési módot bármilyen húsból ajánlom! Nagyon pikáns!

Azért zsírral készítem, mert a sütés után, ami marad a tepsiben, azt elszoktam tenni a hűtőbe, és kenyérre kenve nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyon pikáns ízű, már sütés közben is igazán íncsiklandozó az illata!

Bármilyen burgonyás körettel finom, náluk petrezselymes krumpli volt.

 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba beletesszük az 1-2 evőkanál zsírt, de lehet olaj is. Ebbe jöhet a mustár, fokhagyma, bors, majoránna, esetleg egy kis ételízesítő. Ezeket összekavarjuk, és előző este bekenjük a combokat. Ha csak sütés előtt, akkor sincs semmi gond.
  2. Sütés előtt a tepsit kicsit bekenjük zsírral vagy olajjal, meglocsoljuk, és belepakoljuk a combokat. Felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, ez kb.2-3dl. Lefedjük alufóliával, és úgy sütjük. Ha már 80%-osan megsült, akkor levesszük a fóliát, és hagyjuk pirulni.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 837
elküldve: 2
receptkönyvben: 69
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

hcszilvia

Mióta szakács: 2014.01.26.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pikáns libacomb, pácolt libacomb, mustáros-fokhagymás libacomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

835
libacomb 4 közepes db
mustár 5 ek
bors 0 ízlés szerint
majoranna 2 kk
fokhagyma 1 közepes fej
mangalica zsír 1 ek
víz 2.5 dl