Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült libamáj pirítóssal

Sült libamáj pirítóssal
Sült libamáj pirítóssal
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A libazsírt lehet helyettesíteni olajjal is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aranysárgára pirítjuk a zsíron. Majd hozzárakjuk a libamájakat.
  2. Nagyából 10-15 perc sütés elég is neki.
  3. Pirítós kenyérrel és lilahagymával tálaljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 11 762
elküldve: 1
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Barbi84

Mióta szakács: 2014.12.16.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

libamáj, libazsírban sült libamáj, sült libamáj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

830
fokhagyma 8 gerezd
libazsír 8 ek
libamáj 80 dkg
kenyér 8 szelet
lila hagyma 2 közepes db