Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült mandula

Sült mandula
Sült mandula
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sétálgatásaink során többször is találkoztunk az utcán pirított mogyorót áruló emberrel.
Már messziről érezhető volt a finom illat, amely ellenállhatatlan, ezért persze természetes volt, hogy vettünk belőle.
Csemegézés közben kigondoltuk, hogyan is készíthetnénk mi magunk otthon ilyen kis rágcsálnivalót.
Íme a recept, olvassátok és készítsétek el, Ti magatok is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Keverjük össze az olajos magokat a kókusznektárral, fahéjjal és a kókuszcukorral.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen terítsük el, majd előmelegített sütőben 10-15 perc alatt ropogósra sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 534
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Biokokusz

Mióta szakács: 2014.09.22.
4 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra

egyéb elnevezések

ropogós magvak, fűszeres mandula

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szzh01
szzh01 Sun, 2017-01-08 07:50

Szia!
Van ötleted arra, hogy a kókusznektár szirupot mivel lehetne (lehetőleg egészséges, könnyebben elérhető alternatívával) helyettesíteni?
Köszi! :-)

507
mandula 5 dkg
kesudió 5 dkg
törökmogyoró 5 dkg
makadámdió 5 dkg
dió 5 dkg
kókusznektár szirup 2 ek
kókuszcukor 10 dkg
fahéj 1 teáskanál