Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült paprika fetával

Sült paprika fetával
Sült paprika fetával
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon sokszor készítem, igaz, a paprikának kell egy kis idő, amíg megsül, de nagyon finom és laktató. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott paprikákat egy alufóliával bélelt tűzálló tálba tesszük, és 200 °C-on addig sütjük, amíg a héja felhólyagzik. Időközben 1-2-szer átforgatjuk. A megsült paprikákat egy nagy nylon zacskóba tesszük, jól lezárjuk, és így hagyjuk langyosra hűlni.
  2. A paprikákat kicsumázzuk, lehúzzuk a héjukat. A paprikahúst egy szűrőben lecsepegtetjük, majd vékonyabb csíkokra felszeleteljük, és összeforgatjuk 2-3 ek. olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk.
  3. Rámorzsoljuk a feta sajtot, és megszórjuk aprított petrezselyemmel.
  • sütési hőfok: 20°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 166
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Annika

Mióta szakács: 2019.04.09.
2 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
receptverseny: #HÁZIMENZA receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

kápiasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

306
piros kaliforniai paprika 4 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
feta sajt 20 dkg
petrezselyem 1 csokor