Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült pisztráng székely módra

Sült pisztráng székely módra
Sült pisztráng székely módra
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a halételeket, leginkább, ha sülve van. És ezt nem is akárhogy sütöttük meg, hanem bográcsban. 

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Köretnek burgonyát választottam, a halhoz pedig fokhagymakrémet. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a halakat (levágjuk a fejét, az uszonyát, felvágjuk a hasánál: kibelezzük).
  2. Miután megpucoltuk, jól megmossuk (kétszer, háromszor is).
  3. Aztán bepácoljuk: sóval, borssal (kívül és belül is).
  4. Végül pedig megszórjuk (apró darabokra vágott) fokhagymával.
  5. Lefödött edényben körülbelül 2 óráig hagyjuk pácolódni.
  6. Előmelegített olajban megsütjük. Jó étvágyat!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 20
össznézettség: 4 103
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Incsifincsi

Mióta szakács: 2018.01.25.
28 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

sült hal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

524
pisztráng 1 kg
fokhagyma 1 fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint