Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült pisztráng székely módra 2.

Sült pisztráng székely módra 2.
Sült pisztráng székely módra 2.
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kipróbáltuk bográcsban sütni, egész jó lett!

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Köretnek burgonyát választottam, és paradicsomot. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a halakat (levágjuk a fejét, az uszonyát, kibelezzük: felvágjuk a hasánál).
  2. Miután megpucoltuk, jól megmossuk. Megtöröljük.
  3. Majd befűszerezzük: sóval, borssal.
  4. A lisztben elkeverjük a paprikát, egyenként beleforgatjuk a halszeleteket.
  5. Forró olajban sütjük. Jó étvágyat!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 2 086
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Incsifincsi

Mióta szakács: 2018.01.25.
28 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült hal, paprikás lisztes hal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

985
pisztráng 1 kg
finomliszt 3 bögre
fűszerpaprika 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint