Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült sárgabarack

Sült sárgabarack
Sült sárgabarack
17 perc / előkészület: 5 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bébiételekről olvasgatva akadtam rá valahol erre a meglepően finom kombinációra. Nem csak kisbabáknak!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackokat megmossuk, megszárítjuk, félbevágjuk és kimagozzuk.
  2. Kivajazunk egy kisebb hőálló tálat, belesorakoztatjuk a barackokat, magházukkal felfelé.
  3. Mindegyik közepébe egy-egy mozzarella golyót teszünk és meghintjük fahéjjal.
  4. Légkeverésen 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percet sütjük.
  5. Melegen-langyosan tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 127
elküldve: 9
receptkönyvben: 250
elkészítve: 9/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: édes süti
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mozzarellás sült sárgabarack, sárgabarack mozzarellával sütve, sült fahéjas sárgabarack mozzarellával

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

262
sárgabarack 4 db
mozzarella 8 dkg
fahéj 8 csipet
vaj 20 g