Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült virsli gombás lecsóval

Sült virsli gombás lecsóval
Sült virsli gombás lecsóval
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lecsó, pláne gombás és sült virsli. Csak finom lehet.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát aprítjuk, a paprikákat karikára vágjuk, a paradicsomokat nyolcadoljuk, a gombát aprítjuk, a császárszalonnát kockára vágjuk.
  2. Olajon megsütjük a császárszalonnát, hozzáadjuk a hagymát, majd a paprikát, végül a gombát és a paradicsomot, fűszerezzük, s megfőzzük.
  3. Közben a virsliket bevagdossuk, egy másik serpenyőben, kevés olajon megsütjük.
  4. Tálaláskor teszünk a tányérra lecsót, s két darab virslit.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 814
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pikáns lecsó gombával, gombás lecsó

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

539
virsli 14 dkg
császárszalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
lecsópaprika 6 dkg
hegyes erős paprika 2 db
chili 2 db
csiperkegomba 2 nagy db
paradicsom 3 nagy db
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 ek