Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült zöldség leves

Sült zöldség leves
Sült zöldség leves
80 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A répa és a sült krumpli eredetileg köret volt. Tettem belőle a levesbe...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit puhára főzzük sós vízben.
  2. A megfőtt brokkolit kevés szerecsendióval és a tejszínnel elturmixoljuk, majd felöntjük a főzőléből annyival, hogy leves sűrűségű legyen.
  3. A burgonyát héjában megsütjük, meghámozzuk, kockára vágjuk.
  4. A sárgarépát kevés zsiradékon megpirítjuk.
  5. Az elkészült levesbe a burgonyát és répát levesbetétként téve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 597
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

B

Mióta szakács: 2011.08.22.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

brokkolileves sült burgonyával és répával, tejszínes-szerencsediós zöldségleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

182
brokkoli 1 db
főzőtejszín 2 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
burgonya 4 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
víz 1.5 l