Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült zöldséges kuszkusz Tóth Bernadettől

Sült zöldséges kuszkusz Tóth Bernadettől
Sült zöldséges kuszkusz Tóth Bernadettől
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a kuszkuszt és a zöldségeket is. Gyorsan akartam vacsorát főzni, ezért gondoltam, összedobálok mindent, amit a hűtőben találok :).

Nagyon finom lett, ezért gyakran készítem el, a kuszkuszon kívül a többi hozzávalót és az arányokat variálom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felforraljuk a vizet, ráöntjük a kuszkuszra, kicsit sózzuk, és félretesszük, hogy megszívja magát.
  2. A zöldségeket és a sonkát kisebb darabokra felszeleteljük, a sajtot lereszeljük.
  3. A kuszkuszt összekeverjük a zöldségekkel és a sonkával. Majd az egészet egy jénai tálba öntjük.
  4. A tetejére szórjuk a reszelt sajtot.
  5. Kb. 1 órára betesszük a sütőbe. Közepes lángon sütjük.
  • sütési hőfok: 170°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 296
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tóth Bernadett

Mióta szakács: 2013.05.30.
46 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás kuszkusz, kuszkusz tepsiben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

310
kuszkusz 150 g
víz 330 ml
paradicsom 2 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
spenót 120 g
sonka 50 g
trappista sajt 60 g
0 ízlés szerint