Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sülthúsos szendvics

Sülthúsos szendvics
Sülthúsos szendvics
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A megmaradt sült hús, a mi esetünkben egy kacsacomb, isteni, új, saláta formájában kel életre. A tetejére ne felejtsünk el az öntetet, mi málnás Tokaj Dressinget használtunk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sült húst villával szálaira szedjük.
  2. A hoisin-szószt, a szójaszószt, a nádcukrot, a kínai ötfűszert, a reszelt gyömbért és a fokhagymát egy kis lábosba tesszük, majd összeforraljuk.
  3. A húst beletesszük a szószba és átforgatjuk benne.
  4. A baguette-t szeletekre vágjuk és megpirítjuk. A húst a kenyérszeletekre szedjük, a tetejét megszórjuk friss korianderrel.
  5. Málnás Tokaj Dressinggel meglocsolt salátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 109
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Eisberg

Mióta szakács: 2015.03.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék húsból
kategória: szendvics
adag: 2 főre
kalória: magas

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

861
kacsacomb 2 közepes db
hoisin-szósz 1 ek
szójaszósz 1 ek
nádcukor 0.5 teáskanál
kínai ötfűszer-keverék 0 ízlés szerint
gyömbér 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
koriander 0 ízlés szerint
bagett 4 szelet
salátakeverék 150 g
tokaj dressing 1 tasak