Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sültparadicsom-krémleves

Sültparadicsom-krémleves
Sültparadicsom-krémleves
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Trükkös paradicsomleves, hogy még finomabb legyen a végeredmény, a Philips turmixnak hála pedig még egyszerűbb a munka!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat kisebb cikkekre vágjuk fel, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntsük bele.
  2. Locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk rá a kakukkfüvet, és sózzuk meg ízlésünknek megfelelően.
  3. Mehet a tepsi a 200°C-ra előmelegített sütőbe, 15 percre!
  4. A sült paradicsomot aztán borítsuk egy turmixgépbe bele, majd adjuk hozzá az alaplevet, fokhagymát, friss bazsalikomot, és turmixoljuk jól össze. Ezután már fogyasztható is!
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 437
elküldve: 3
receptkönyvben: 99
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
959 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krémleves, paradicsomból, olasz paradicsomos krémleves

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szilvi76
Szilvi6 / szilvi76 Fri, 2016-05-06 14:34

Elékszítettem, nagyon finom lett!!! Pedig nem volt friss bazsalikomom, képzelem azzal még intenzívebb. Jó bele nyersen a fokhagyma, tényleg nagyon ott van :)))

63
paradicsom 50 dkg
alaplé 2 dl
fokhagyma 1 gerezd
kakukkfű 1 teáskanál
bazsalikom 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
1 teáskanál